Produktų nerasta.

Hipp – Tai kas geriausia kūdikiams ir vaikams.

XIX amžiuje Josephas Hippas (1867 – 1926), kuris kilęs iš Giuncburgo prie Donau, dirbo kepykloje ir žvakių parduotuvėje.  1897 metais Josephas Hippas vedė Maria Ostermayer ir kartu padėjo pamatus daugiavaikei šeimai. 1899 metais gimė dvyniai, kurie turėjo mitybos problemų. 

Josephas Hippas, kaip kūrybingas kepėjas, kepė džiūvėsius ir pats gamino džiūvėsių miltus, kuriuos praturtino pienu ir  jie tapo daug sotesni. XX amžiaus viduryje Georgas Hippas nusprendė gaminti kūdikių maistą pramoniniu būdu pagal amerikietišką modelį. 1957–1958 metais į rinką buvo išleistos  prekės, kurios susilaukė susidomėjimo ir pripažinimo. Tuo pačiu metu, kai buvo pradėtas pirmasis pramoninis kūdikių maisto gaminimas, 1956 m. Georgas Hippas pradėjo auginti vaisius ir daržoves natūraliose dirvose ir nenaudojant chemikalų. Sužavėtas šveicarų pradininko, ekologinių produktų įkūrėjo daktaro Hanso Miulerio idėjos. -biologinį ūkininkavimą, dabar jis turėjo vieną tikslą – Gaminti sveiką ir skanų kūdikių maistą, tik iš ekologiškų žaliavų.

Labai greitai (1959–60 m.) pakuotė pasikeitė iš skardinių į daug patogesnes ir higieniškai saugias stiklines talpas. Su metais HiPP produktų asortimentas augo ir didėjo – nuo ​​sulčių iki kūdikių maisto ir mėsos gaminių, nuo vaikiškų desertų iki pilnaverčių vaikiškų valgiaraščių bei kūno higienos ir priežiūros priemonių. Tada šeimai priklausantis Erensbergo ūkis netoli Pfafenhofeno perėjo prie ekologinės gamybos. Sūnus Klausas ir du jo broliai Georgas ir Paulus 1967 metais perėmė valdymą ir žingsnis po žingsnio tesia šio ekologinio ūkininkavimo idėją iki šių dienų.

hipp-mamaimam.lt